This is a free and fully standards compliant Blogger template created by Templates Block. You can use it for your personal and commercial projects without any restrictions. The only stipulation to the use of this free template is that the links appearing in the footer remain intact. Beyond that, simply enjoy and have fun with it!

Sunday, February 21, 2010

STORY PASAL FACEBOOK



facebook ni kekadang bagus, kekadang menyakitkan hati gak, yang bestnyer sebab kita boleh berhubung balik ngan member lama from sekolah rendah, menengah n kolej.  termasuk jugaklah  dapat contact balik ngan ex boyfren.  tapi korang yang maner laki tak sporting tak leh lah nak criter panjang lebar.  kita boleh criter sebab kita ngan laki kita give n take.  dia boleh criter pasal ex dier, gitu gak ngan kita, cuma yang tak bestnyer bila dia terjumpa balik ngan ex dier tu (tu criter lainlah) tapi kita cuma berhubung via facebook aje takder tukar-tukar phone no. tu carik penyakit namanyer.  tupun tak chatting pun cuma berbalas email ajelah.


aderlah satu hari tu, bfren lama kita time form 5 dulu add kita jadi fren dier, pastu kita accept lah sebab kita pun nak tahu gak khabar ex kita. kita cuma berhubung via email aje, criter pasal family, anak-anak, pasal kehidupan lah.  tapi stop sampai situ ajelah. langsung tak der pasal jiwang, kita pun tahu batas-batas kita sebagai isteri dan dia sebagai suami orang. ex kita dah ader 3 anak, kita sendiri pun dah ader 3 anak.  cuma sekadar bertanya khabar aje. Perasaan langsung dah tadok, tu semua cinta monyet time sekolah.  cuma suka aje sebab dapat contact balik.


tapi tiba-tiba ader sorang wanita yang bukan kita kenal, add kita jadi fren dier, kita lak tak banyak hal sebab nak jadi fren lagi bagus, lagi ramai member kita tapi tulah sekali yang add kita tu adalah wife pada ex bfren kita tapi kita tak kisahlah sebab kita pun tak der menda ngan suami dier.  Dia cuba nak testing kita ngan guna fb ex kita tu, tapi time tu kita memang tak tahu, kekononnya macam ex kita email kat kita "rindu ngan kenangan lama" tapi kita balas jawab "MEROYAN KE". banyak lah yang wife ex kita duk testing kita, tapi sib baik kita pun tak terjebak, lagipun suami kita ader id ngan password facebook kita, suami kita selalu masuk saner.  kekadang tu suami kita lah yang tolong jawab.


kita ni punyalah bodusssssss sebab kita tak pasan yang awek tu ialah wife ex kita, kita dapat tahu bila maner tetiba aje dekat ex kita punya fb taruk status "married to ..................." waduh padanlah sejak akhir-akhir ni, kita ingat ex bfren kita meroyan rupanya wife dia nak testing kami berdua, tapi tulah silap orang nampaknyer, silap percaturan, silap perkiraan sebabnya kita tak suka nak ingat balik kenangan lama, lagipun kita dah banyak lupa kenangan dulu-dulu lu, lagipun kita tak suka hidup ngan kenangan lama, kita suka ngan kehidupan kita sekarang ni.  

sekarang ni wife ex bfren kita tu bukan attack kita sorang aje tapi semua kekawan pompuan ex kita. semuanya dier gi test. ni semua carik penyakit.  kita pun dapat tahu bila ex bfren kita ngadu kat kita via personal email, mengadu kat kita yang dier malu ngan classmate kat sekolah n uitm sebab wife dia gi attack semua pompuan yang jadi fren dier.  kita ucap selamat lah kat ex bfren kita, nasiblah................


1 comments:

Sitie Bumz said...

Rasanya wife ex tu tengah gado ngan husband die..jadi die konon nk cari punca kt orang lain, padahal diri sendiri yang puncanya.

Post a Comment

STORY PASAL FACEBOOK

| |



facebook ni kekadang bagus, kekadang menyakitkan hati gak, yang bestnyer sebab kita boleh berhubung balik ngan member lama from sekolah rendah, menengah n kolej.  termasuk jugaklah  dapat contact balik ngan ex boyfren.  tapi korang yang maner laki tak sporting tak leh lah nak criter panjang lebar.  kita boleh criter sebab kita ngan laki kita give n take.  dia boleh criter pasal ex dier, gitu gak ngan kita, cuma yang tak bestnyer bila dia terjumpa balik ngan ex dier tu (tu criter lainlah) tapi kita cuma berhubung via facebook aje takder tukar-tukar phone no. tu carik penyakit namanyer.  tupun tak chatting pun cuma berbalas email ajelah.


aderlah satu hari tu, bfren lama kita time form 5 dulu add kita jadi fren dier, pastu kita accept lah sebab kita pun nak tahu gak khabar ex kita. kita cuma berhubung via email aje, criter pasal family, anak-anak, pasal kehidupan lah.  tapi stop sampai situ ajelah. langsung tak der pasal jiwang, kita pun tahu batas-batas kita sebagai isteri dan dia sebagai suami orang. ex kita dah ader 3 anak, kita sendiri pun dah ader 3 anak.  cuma sekadar bertanya khabar aje. Perasaan langsung dah tadok, tu semua cinta monyet time sekolah.  cuma suka aje sebab dapat contact balik.


tapi tiba-tiba ader sorang wanita yang bukan kita kenal, add kita jadi fren dier, kita lak tak banyak hal sebab nak jadi fren lagi bagus, lagi ramai member kita tapi tulah sekali yang add kita tu adalah wife pada ex bfren kita tapi kita tak kisahlah sebab kita pun tak der menda ngan suami dier.  Dia cuba nak testing kita ngan guna fb ex kita tu, tapi time tu kita memang tak tahu, kekononnya macam ex kita email kat kita "rindu ngan kenangan lama" tapi kita balas jawab "MEROYAN KE". banyak lah yang wife ex kita duk testing kita, tapi sib baik kita pun tak terjebak, lagipun suami kita ader id ngan password facebook kita, suami kita selalu masuk saner.  kekadang tu suami kita lah yang tolong jawab.


kita ni punyalah bodusssssss sebab kita tak pasan yang awek tu ialah wife ex kita, kita dapat tahu bila maner tetiba aje dekat ex kita punya fb taruk status "married to ..................." waduh padanlah sejak akhir-akhir ni, kita ingat ex bfren kita meroyan rupanya wife dia nak testing kami berdua, tapi tulah silap orang nampaknyer, silap percaturan, silap perkiraan sebabnya kita tak suka nak ingat balik kenangan lama, lagipun kita dah banyak lupa kenangan dulu-dulu lu, lagipun kita tak suka hidup ngan kenangan lama, kita suka ngan kehidupan kita sekarang ni.  

sekarang ni wife ex bfren kita tu bukan attack kita sorang aje tapi semua kekawan pompuan ex kita. semuanya dier gi test. ni semua carik penyakit.  kita pun dapat tahu bila ex bfren kita ngadu kat kita via personal email, mengadu kat kita yang dier malu ngan classmate kat sekolah n uitm sebab wife dia gi attack semua pompuan yang jadi fren dier.  kita ucap selamat lah kat ex bfren kita, nasiblah................


1 comments:

Sitie Bumz said...

Rasanya wife ex tu tengah gado ngan husband die..jadi die konon nk cari punca kt orang lain, padahal diri sendiri yang puncanya.

Post a Comment

.